Deskundig

door ervaring

Bekijk onze video

Al meer dan 60 jaar is het Nederlandse familiebedrijf Torsius een begrip als het om uitbroeden van sterke en vitale Cobb moederdieren gaat. Door onze jarenlange broedervaring hebben wij in 1999, naast broederij Torsius, Hatchcon opgericht. Hatchcon biedt oplossingen voor het gehele broederij-traject: van advies en implementatie, tot de levering van broedmachines, een breed assortiment aan reserveonderdelen en broederij automatisering. Van broederij tot aan ondersteuning in alle fasen van het broedproces, zijn wij u graag van dienst en denken wij met u mee!

Ons proces

Niet vanuit de boeken, maar vooral uit de praktijk van een broederij, leren wij iedere dag weer een beetje bij. Met deze nieuwe kennis en expertise dragen wij bij aan het optimaliseren van de bedrijfsprocessen van onze klanten.

Het mooie is dat we door het delen van onze passie, mogen meedenken over de bedrijfsinrichting van onze klant en daarmee meebouwen aan de toekomst.  Bedrijven laten groeien met tweedehands machines, dat is echt duurzaam.

Hoe wij werken

Veel broederijen investeren in nieuwe apparatuur. Maar vaak kan een gebruikte broedmachine een functioneel en goedkoper alternatief zijn. Hatchcon renoveert en installeert zulke apparatuur.

Op deze manier maken wij kwaliteit betaalbaar. Eenvoudig door hergebruik en renovatie. Met veel aandacht, technische kennis en een beetje liefde worden de machines weer klaargestoomd om kuikens uit te broeden.

De broedmachines komen van bedrijven die zijn gestopt, of die door uitbreiding en vernieuwing hebben geïnvesteerd in een nieuw machinepark. Wij bezoeken deze bedrijven om er zeker van te zijn dat de apparatuur nog in goede staat is en deze met renovatie voor nog minstens 15 jaar gebruikt kan worden.

Als wij overtuigd zijn van de kwaliteit, wordt alles getransporteerd naar onze productiehal in Putten waar alle onderdelen handmatig gecontroleerd worden. Wanneer nodig, wordt het gerepareerd, vervangen en opnieuw getest.

Wij zijn vastbesloten om onze klanten waar voor hun geld te geven en hebben het volste vertrouwen in de producten die wij verkopen. Alle onderdelen zijn volledig gecontroleerd voor de wederopbouw. Daarnaast installeren we de machines zelf. Onze technici reizen af naar het bedrijf om daar alles volgens de standaard van de fabrikant weer op te bouwen.

Ook na aflevering van onze diensten en producten mag u 24/7 op ons rekenen. Mocht er een complicatie optreden dan leveren wij snel onderdelen, geven advies of bezoeken de broederij om zelf het probleem op te lossen.

We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen 

 

“Het is mijn doel om wereldwijd broederijen te helpen optimaliseren”

John Torsius, Eigenaar
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search